Blue Star

BlogSalle Dasmash

Salle Dasmash

Salle Dasmash në qendrën Tregtare Blue Star Durrës. Misioni ynë është që ta bëjmë ditën tuaj te paharuar, me të vërtetë, të vecantë në çdo kuptim, dhe ta skalisim në memorjen e çdo pjesëmarrësi martesën tuaj. Ne jemi suksesi i organizimit të historive tuaja martesore, dhe ndihemi shume krenare që t’ju japim juve një eksperiencë të cilën gjithmonë e keni dëshiruar. Skuadra jonë profesioniste e dasmave është krenaria e mikpritjes sonë. Çelësi ynë i suksesit është fokusimi ynë i vetëm mbi ju. Oferta jonë për dasmën tuaj është e kompletuar me ushqim dhe pije me nje përzierje të gatimeve si tradicionale ashtu dhe të gatimeve internacionale. Ne mund të krijojmë tema sureale dhe ekzotike në ditën e dasmës suaj. Ne krijojmë gjithashtu një ceremoni të pritjes së miqve tuaj e cila i përshtatet të gjitha kërkesave dhe dëshirave tuaja. Aftësitë tona të suksesit arrijnë ta kthejnë ditën tuaj të dasmës në eksperiencën më unike dhe më të gëzueshme që keni pasur ndonjëherë.

Per cdo informacion shtese mund te na kontaktoni nepermjet numrave tane ose vizitoni faqen tone web. Mos harroni te na ndiqni dhe ne rrjetet tona sociale Instagram dhe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.