Blue Star

Blogkend Lojrash per femije

kend Lojrash per femije

Q

endra Blue Star ofron argëtim për të rritur dhe femijë. Për fëmijët është në dispozicion një hapësirë e gjerë me lojra të ndryshme, video game. Ndërkohë që të vegjelit tuaj argëtohen, prinderit mund të konsumojnë diçka në bar-restorantin tonë, ku cilësia është maksimale.

“Hey fëmijë a jeni gati për fundjavë?🤗

Plotë surpriza ju presin!🎁🎉
Ju mirëpresim të shtunën dhe të dielën për t’u argëtuar së bashku në këndin e lojërave në Blue Star”.
Këndi i lojrave🎠 në Blue Star është një oaz argëtimi për fëmijët tuaj…👨‍👩‍👧‍👦
I hapur çdo ditë nga 🕢 08.00-20.00 (përkohësisht) këndi i lojërave në Blue Star ofron lojëra, argëtim, dhurata dhe plotë surpriza!🎁🎉🎈
Çdo fundjavë organizojmë festa me animatorë; Superman, Ironman, Borbardha, Teatër i kukullave, etj.
Orari i festave është çdo të shtunën 17.00-19.00
dhe të diel 11.00-13.00
Ejani në Blue Star dhe dhurojini momente të paharrueshme voglushëve tuaj…

Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.