Bluestar destinacioni i argetimit

Bluestar destinacioni i argetimit

Sigurohuni që pushimet tuaja të  ardhshme të fundjavës të përfshijnë një vizitë në një nga ambientet tona më argëtuese  “Kendi i lojërave” Bluestar. Me një arkitekturë moderne dhe lodrat më të fundit ai mbetet ambienti i duhur për të gjithë familjen, për të kaluar disa orë argëtimi së bashku. Të vegjlit tuaj do të argëtohen pa fund në lojërat e vendosura në qendrën tonë, sepse bota jonë është fëmija, prandaj ne kemi menduar edhe per ta. E gjeni në katin 4  në Blue Star! 

Kendi i lojrave te qendres Bluestar  eshte vendi i pershtatshem ku ju mund te besoni femijet tuaj qetesisht ne nje staf shume te pregatitur dhe kualifikuar.  Te ne cdo femije do te gjeje boten e argetimit.

 

 

Lini nje koment

Adresa juaj e email-it nuk do te jete publike

Na Kontaktoni
Keni pyetje?