Category: <span>Argetim</span>

Kend lojrash ne Durres
Post

Kend lojrash ne Durres

Kend lojrash ne Durres. Durresi eshte nje nga qytetet me te  bukura te Shqiperise ku nuk mund te mungonte dhe nje kend lojrash per femije. Qendra Tregtare Blue Star ne Durres ofron nje ambjent te persosur per femije dhe te rritur. Ky park ka nje hapesire te gjere per argetimin e femijeve. Kendi i lojrave...

Dyqan Jumbo ne Durres
Post

Dyqan Jumbo ne Durres

Dyqan Jumbo ne Durres. Jumbo eshte dyqani me i madh i lojrave ne Ballkan i cili fillimisht u hap ne Shqiperi ne TEG Tirane dhe QTU. Me pas u zgjeruan duke hapur dyqane dhe ne qytetet e tjera si Fieri, Shkodra dhe Durresi. Ne Durres Jumbo gjendet ne katin e dyte ne ambjentet e qendres...

Qendra tregtare Bluestar Durres
Post

Qendra tregtare Bluestar Durres

Qendra Blue Star eshte destinacioni tregetar me i rendesishem ne qytetin e Durresit persa i perket sherbimit te larte, cilesise dhe cmimeve me konkurruese ne treg. Ne kete qender do te gjeni jo vetem mundesi per blerje te ndryshme por mund te organizori dhe evenimente te ndryshme, te vecanta dhe te rendesishme per secilin prej...

Kend lojrash per femije ne Durres
Post

Kend lojrash per femije ne Durres

Durresi si qytet bregdetar ofron ambjente per te rritur dhe femije. Per te vegjelit tuaj e rendesishme eshte te kene nje hapesire te gjere per t´u argetuar. Nje vend te tille e ofron pa dyshim Qendra Tregtare Blue Star ne Durres ku ne katin e katert eshte krijuar dhe kendi i lojrave per femije. Nje...

Na Kontaktoni
Keni pyetje?