Category: <span>Konference</span>

Qendra tregtare Bluestar Durres
Post

Qendra tregtare Bluestar Durres

Qendra Blue Star eshte destinacioni tregetar me i rendesishem ne qytetin e Durresit persa i perket sherbimit te larte, cilesise dhe cmimeve me konkurruese ne treg. Ne kete qender do te gjeni jo vetem mundesi per blerje te ndryshme por mund te organizori dhe evenimente te ndryshme, te vecanta dhe te rendesishme per secilin prej...

Salla e konferencave
Post

Salla e konferencave

Women's, men's and children's fashion, accesories, shoes, jewellery and more are in the Fashion Zone .

Na Kontaktoni
Keni pyetje?