Uncategorized

Uncategorized

Salle konferencash ne Durres ne ambjentet e qendres tregtare Blue Star. Një suprizë mikpritjeje me mprehtësi , një shërbim me klas, cilësi dhe opsione e ambjente të mrekullueshme bashkohen në një mënyrë perfekte për të krijuar një pritje të shkëlqyer si për eventet por edhe për mbrëmjet gala me prestigjoze. Një feste me shije internacionale […]

Qendra Tregtare Blue Star. Blue Star eshte nje nga qendrat tregtare me te medha ne Durres. Ne qendrën Bluestar do të gjeni veshje, aksesore dhe pajisje shtepiake te ndryshme per te plotesuar cdo nevoje tuajen. Dyqanet në Bluestar shesin produkte cilësore nga firmat më të njohura me cmime konkuruese. Ambjentet e Bar & Restorant do […]

Qender tregtare ne Durres.. Blue Star eshte nje nga qendrat tregtare me te medha ne Durres. Ne qendrën Bluestar do të gjeni veshje, aksesore dhe pajisje shtepiake te ndryshme per te plotesuar cdo nevoje tuajen. Dyqanet në Bluestar shesin produkte cilësore nga firmat më të njohura me cmime konkuruese. Ambjentet e Bar & Restorant do […]