BAR

Në barin tonë do të gjeni gjithë pijet freskuese, koktejlet dhe ëmbëlsirat që ju dëshironi. Ambjenti shlodhës ju bën të ndiheni edhe më të relaksuar dhe të shijoni atë që jemi duke ju ofruar.
Ju mirëpresim!