RESTORANT

Kuzhina që ne ofrojmë është një gërshetim i asaj tradicionale dhe moderne, për të qënë sa më pranë shijeve tuaja.Ambjenti shlodhës ju ben që të ndiheni komode dhe të shijoni kohën tuaj të lirë.Në raste ditëlindjesh ose festash të ndryshme ju mund të prenotoni dhe të organizoni një festë speciale vetëm për ju!

Ju mirëpresim!