SALLA DASMASH

Ceremonia e dasmes është një event i vecante në jetën e gjithkujt. Për këtë ne i kemi kushtuar një vemendje të vecantë ambjenteve të sallave të dasmave, ngjyrave të perdorura si dhe dekorimit të tyre në formen më perfekte. Na e besoni këtë ditë dhe ne ju premtojmë se do ta bëjmë atë vërtet speciale!