SALLË KONFERENCASH

Për  çdo event që ju dëshironi të organizoni , një takim, seminar apo një konferencë me kapacitet nga 20 deri në 300 persona, ne ofrojmë planet tona profesionale dhe koordinimet e eventeve për t’ju siguruar se dëshira juaj dhe gjithçka do të organizohet përsosmërisht, që nga faza parapregatitore e deri ne ekzekutim.

Bar “Globe” vihet në dispozicionin tuaj për pushime të shkurtra gjatë takimeve të ndryshme, si dhe një dhomë ekstra vetëm për ju e nevojshme për organizmime apo monitorime. Per me shume informacion ju lutem te na kontaktoni.

Ju mirëpresim!