SHËRBIME

Free Wifi-Ju mund te perdorni wifi ne cdo ambjent te qendres tone pa pagese

Bluestar ka parking ne zona te mbuluara dhe te jashtme i cili eshte falas per te gjithe vizitoret e saj

Në qëndër ka një departament të specializuar sigurimi ku mund të drejtoheni për çdo problem.

Ju mund te terhiqni para sa here te keni nevoje ne bankomatet e ambjenteve te bluestar

Ne ambjentet tona jo vetem mund te terhiqni para por edhe ti kembeni ato ne dyqanin e kembimit valutor

Bluestar eshte i pajisur me ashensor i cili u vjen ne ndihme te moshuarve dhe personave me aftesi te kufizuara