ARGETOHU PRANE AMBIENTEVE TONA

Kendi i lojrave elektronike

Këndi i lojrave elektronike në Blue Star ofron një shumëllojshmëri aktivitetesh për fëmijët, si dhe programe, posaçërisht për argëtimin e tyre. I krijuar me pajisjet më të mira teknologjike të videolojrave ky ambient mbetet zgjedhja e parë e të gjithë fëmijëve.

ORARET

Cdo ditë nga ora 9:00 deri në 21:30

KONTAKT

+355 68 603 3733

CMIMI

Kendi i lojrave

Bota jonë është fëmija, prandaj ne kemi menduar edhe per ta.Ndërkohë që ju jeni duke bërë shopping, apo duke u relaksuar e  shijuar ambjentet e bareve dhe restoranteve të qendrës sonë edhe fëmijet tuaj gjejnë një vend ku mund të argëtohen.

ORARET

Cdo ditë nga ora 9:00 deri në 21:30

KONTAKT

+355 68 603 3733

CMIMI

Pamje nga KENDI YNE I LOJRAVE

Na Kontaktoni
Keni pyetje?