Salla e konferencave

Salla e konferencave

Qendra Tregëtare Blue Star ofron nje hapësirë tepër komode për konferenca, takime apo evente me një kapacitet  deri  në  300 persona, 70 persona (vendosja teater) dhe deri ne 25 persona (vendosja round table).

Salla është e pajisur me teknologjinë më të fundit si edhe me wireless. Në një takim, seminar apo konferencë ne ju ofrojme planet tona profesionale dhe koordinimet e eventeve për tju sigururar se dëshira juaj që gjithcka të organizohet përsosmërisht, është plotësuar që në fazen para pregatitore  e deri në ekzekutim.

Duke filluar që nga takimet e vogla e deri në mbrëmjet e mëdha, Blue Star është destinacioni më i vecantë për eventet e të gjitha llojeve.

 

 

 

 

 

Lini nje koment

Adresa juaj e email-it nuk do te jete publike

Na Kontaktoni
Keni pyetje?