SHERBIMET

Ne cdo kend, pika sherbimi dhe lehtesi per nevojat tuaja

Kembim Valutor

Këmbimi valutor është një shërbimet që qendra Blue Star ofron për ju. Duke qënë se është një qender tregtare, më e madhja në Durrës, është shumë e rëndësishme prania e këtij shërbimi. Për klientë vendas dhe turiste të huaj, blerjet tuaja bëhen më të lehta.

Parking

24/7

Që një qendër tregtare të mbulojë të gjitha kërkesat e qyterarëve duhet patjetër të ketë dhe shërbimin e parkingut. Eshtë mbi të gjitha një domosdoshmëri. Blerjet bëhen më të qeta kur ke siguruar dhe mjetin personal. Blue Star numëron mbi 60 vende parkimi të survejuara nga kamerat e sigurisë dhe personeli përkatës.

ATM Bankomat

Ju mund të kontrolloni gjendjen e llogarisë si dhe të verifikoni çdo transaksion të kryer nëpërmjet pasqyrës së gjendjes së llogarisë (statement), duke pasur një kontroll të plotë të shpenzimeve tuaja. BKT ofron shërbimin 3D Secure që karta juaj të jetë më e sigurtë për çdo transaksion të kryer online. Kartën BanKomaT mund ta përdorni për të terhequr lekë ose Euro nga të gjitha ATM-të e BKT-së, jo vetëm nga llogaria kryesore e lidhur me kartën por edhe nga 3 llogari të tjera në një nga monedhat LEK, EUR, USD, CHF dhe GBP.

Ashensor

Që një qendër tregtare të mbulojë të gjitha kërkesat e qyterarëve duhet patjetër të ketë dhe shërbimin e parkingut. Eshtë mbi të gjitha një domosdoshmëri. Blerjet bëhen më të qeta kur ke siguruar dhe mjetin personal. Blue Star numëron mbi 60 vende parkimi të survejuara nga kamerat e sigurisë dhe personeli përkatës.

Dyqane me qera

Qendra tregtare Blue Star disponon dhjetra dyqane të markave të ndryshme. Gjithashtu ofrohen dyqane me qera për të gjithë të interesuarit të cilët duan të futen në botën e biznesit. Me vendodhje në qendër të Durrësit biznesi juaj mer një tjeter dimension.