Project Category: <span>Hapsira Femijeve</span>

Home / Hapsira Femijeve
Aktivitet fundviti per femije
Project

Aktivitet fundviti per femije

Bluestar ka menduar për të gjithë fëmijët me rastin e festave të fundvitit, Nga data 27 dhjetor deri në 30 dhjetor do të zhvillohen aktivitete të shumta argëtuese me animatorë, muzikë dhe surpriza të këndshme. Mos mungoni, ju mirepresim…

Na Kontaktoni
Keni pyetje?