Kendi i Lojrave & Argetim

Kendi i Lojrave & Argetim
Argetim

Kend Lojrash

BLUESTAR DURRES ofron argëtim për të rritur dhe femijë. Për fëmijët është në dispozicion një hapësirë e gjerë me lojra të ndryshme, video game. Ndërkohë që të vegjelit tuaj argëtohen, prinderit mund të konsumojnë diçka në bar-restorantin tonë, ku cilësia është maksimale.