Salle konferencash

Salle konferencash

SALLE KONFERENCASH

Një suprizë mikpritjeje me mprehtësi , një shërbim me klas, cilësi dhe opsione e ambjente të mrekullueshme bashkohen në një mënyrë perfekte për të krijuar një pritje të shkëlqyer si për eventet por edhe për mbrëmjet gala me prestigjoze. Një feste me shije internacionale krijohet nga gatimet dhe produktet me cilësore. Skuadra jonë sigurohet që çdo mysafir të shijoje një eksperiencë të paharueshme. Menute e ketyre eventeve jane te komletuara nga nje game e gjere gatimesh internacionale ku ju keni mundesine per te zgjedhur ate qe deshironi ne standartet me te larta, cilesi, prezantim dhe sherbim. Me kapacitetin dhe eksperiencen tonë për të menaxhuar deri ne 350 persona ne ju ofrojmë standarte shërbimi dhe mikpritje vërtet speciale.