L’Art

L’Art

L'ART

L'Art, një kompani me eksperiencë 20 vjeçare ne fushën e dekorimit të ambienteve të brendshëm dhe jashtme, tani është e pranishme edhe në qendren tregtare Blu Star. Pranë L'Art do të gjeni piktura, korniza dhe aksesorë që i nevojiten një artisti. E gjeni në katin e parë në Blue Star Center.