Aksesore

Aksesore

AKSESORE

Në Blue Star do të gjeni dyqane me akserorë të ndryshëm për femra dhe meshkuj. Orë të të gjitha markave, vathë, byzylyk dhe varëse. Mund t'i gjeni në katin e parë dhe të dytë të qendrës.