INTERSPAR

INTERSPAR

INTERSPAR

SPAR tani është zinxhiri më i madh ndërkombëtar i shitjes me pakicë të ushqimit në botë, me 12,322 dyqane në 34 vende. Ne jemi gjithashtu grupi kryesor i dyqaneve komoditeti në MB. SPAR u krijua në MB në vitin 1957 me pesë anëtarë themelues të shitjes me shumicë, sot ne shërbejmë më shumë se 2400 dyqane dhe punësojmë mbi 50,000 njerëz në MB. SPAR është një grup "simbol", që do të thotë se anëtarët individualë të SPAR ruajnë pavarësinë e tyre, por gëzojnë avantazhet e përkatësisë në një markë globale.