Neptun

Neptun
Elektroshtepiake

Neptun

është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamë së gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Neptun është zgjeruar edhe në rajon me hapjen e Neptun Maqedonia dhe Neptun Kosovë dhe vazhdon të jetë i sukseshëm edhe në këto tregje. Neptun vepron në treg si pjesë e BALFIN GROUP një prej grupeve më të më të mëdha e më të suksesshme të biznesit shqiptar.