Aktivitet fundviti per femije

Aktivitet fundviti per femije

Bluestar ka menduar për të gjithë fëmijët me rastin e festave të fundvitit, Nga data 27 dhjetor deri në 30 dhjetor do të zhvillohen aktivitete të shumta argëtuese me animatorë, muzikë dhe surpriza të këndshme. Mos mungoni, ju mirepresim…

Lini nje koment

Adresa juaj e email-it nuk do te jete publike

Na Kontaktoni
Keni pyetje?