Shorteu i madh ne SPAR

Shorteu i madh ne SPAR

Kur vjen puna tek ushqimet, te produktet shtëpiake, te cilësia e jetës dhe te shëndeti i familjes sonë, zgjedhja jonë e parë është gjithmonë SPAR!

Ne e dimë që në SPAR kemi siguri për produktet që blejmë pasi cilësia është e kontrolluar dhe e çertifikuar. Aty gjejmë shumëllojshmëri, një shërbim të shkëlqyer dhe produkte UNIKE në të gjithë tregun.

Deri më datën 7 Janar 2020,  çdo konsumator që zgjedh të bëjë pazaret në SPAR, do të ketë mundësinë të bëhet pjesë e shorteut më të madh shpërblyes në SPAR, për të fituar jo 1 por 10 MAKINA!

Mekanizmi qe ju bën pjesëmarrës ne shorte është fare i thjeshtë. Mjafton të bëni blerje me vlerë mbi 1,000 lekë dhe një produkt nga brandet pjesëmarrëse në shorte. Klientet duhet vetëm të plotësojnë emrin, mbiemrin, numrin e telefonit në kuponin që do të marin pranë ambienteve të SPAR dhe ta hedhin kuponin e tyre brenda kutive të shorteut, të vendosura pranë kasave të çdo dyqani SPAR.

“KTHEJI BLERJET NE FITORE”.

Tregohu i zgjuar, behu pjesë e shorteut.

Lini nje koment

Adresa juaj e email-it nuk do te jete publike

Na Kontaktoni
Keni pyetje?