blue star durres Tag

Posts tagged "blue star durres"

Salle Dasmash në qendrën Tregtare Blue Star Durrës. Misioni ynë është që ta bëjmë ditën tuaj te paharuar, me të vërtetë, të vecantë në çdo kuptim, dhe ta skalisim në memorjen e çdo pjesëmarrësi martesën tuaj. Ne jemi suksesi i organizimit të historive tuaja martesore, dhe ndihemi shume krenare që t’ju japim juve një eksperiencë […]