Tag: bluestar

Home / bluestar
Shorteu i madh ne SPAR
Event

Shorteu i madh ne SPAR

Kur vjen puna tek ushqimet, te produktet shtëpiake, te cilësia e jetës dhe te shëndeti i familjes sonë, zgjedhja jonë e parë është gjithmonë SPAR! Ne e dimë që në SPAR kemi siguri për produktet që blejmë pasi cilësia është e kontrolluar dhe e çertifikuar. Aty gjejmë shumëllojshmëri, një shërbim të shkëlqyer dhe produkte UNIKE...

Aktivitet fundviti per femije
Event

Aktivitet fundviti per femije

Bluestar ka menduar për të gjithë fëmijët me rastin e festave të fundvitit, Nga data 27 dhjetor deri në 30 dhjetor do të zhvillohen aktivitete të shumta argëtuese me animatorë, muzikë dhe surpriza të këndshme. Mos mungoni, ju mirepresim…

Na Kontaktoni
Keni pyetje?