blue star destinacioni kryesor i blerjeve

blue star destinacioni kryesor i blerjeve

Destinacioni i blerjeve të sigurta është Blue Star, markat më të njohura dhe me cmimet me konkuruese në treg gjenden tek ne.

Dyqanet si Neptun, Jumbo, Vitapur, Topshop,  M&G Fashion Store, Caporiccio, B&B Fashion, Ami Event, Lori’s Intimo,  Golden Group,   dhe dyqanet e tjera të qendrës ofrojnë në ambjentet e brendshme dhe jashtë tyre gamën e gjerë të produkteve me çmimet më të mira të dhëna ndonjëherë.

Blue Star është prej kohësh lideri dhe përçuesi i parë i qasjeve të fundit të modës në qytetin e Durrësit. Ai shërben jo vetëm si destinacioni i preferuar i blerjeve, por edhe si një vendndodhje elitare që ofron argëtim

Përtej blerjeve,Blue star është një destinacion modern për të kaluar kohën e lirë. Me këndin më të dashur të fëmijeve dhe me zonën e gastronomise ofron zgjidhjet më të mira për të kaluar kohën e lirë të përshtatshme për të gjitha grupmoshat.

Lini nje koment

Adresa juaj e email-it nuk do te jete publike

Na Kontaktoni
Keni pyetje?