Mbi 15 vite eksperiencë

Qendra Tregtare Blue Star vjen me një eksperiencë mbi 15 vjeçare në tregun shqiptar...

Sipërfaqe mbi 15.000m2

Qendra Tregtare Blue Star ka një sipërfaqe mbi 15.000m2 për zhvillim biznesi, argëtim, etj.

25.000-30.000 vizitorë

Qendra Tregtare Blue Star ka përgjatë fundjavave një mesatare prej 25.000-30.000 vizitorë...

RRETH NESH

BLUE STAR

Mbi 15 vite eksperiencë në treg!

Qendra Tregtare Blue Star është qendra më e vjetër dhe më e frekuentuar në qytetin e Durrësit. Me një eksperiencë mbi 15 vjeçare, Blue Star ofron për vizitorët një larmishmëri brandesh dhe dyqanesh. 
Blue Star ndodhet në zemër të qyteti të Durrësit, vetëm 5 minuta larg Portit, 10 minuta larg shëtitores dhe 30 minuta larg aeroportit "Nënë Tereza".
Blue Star ka një hapsirë mbi 15.000m2, bashkëkohore dhe ideale për zhvillim biznesi. 
Fluksi i vizitorëve përgjatë fundjavave arrin një mesatare rreth 25.000-30.000 vizitorë. 
Disa nga brandet më në zë në qendër janë: Jumbo, Neptun, Jysk, Top Shop, Vitapur, Mio Materasso, Ma Cheri, Gloria Fashion, Argjendari ILRE, MG Fashion, B&B Fashion, Golden Group Vip Fashion, Luxury Brands Kleon, Lori's Intimo, etj. 
BLUE STAR NDËR VITE

Statistika që flasin

2005
THEMELUAR
50000
KLIENTË TË LUMTUR
200
BASHKËPUNIME
16
EKSPERIENCË
250
STAF
450
VLERËSIME